Koop Be-roertjes en steun met € 1,-!

Meer
06 okt 2016 05:06 #345 door The Cigarman
The Cigarman heeft een nieuw onderwerp gemaakt: Koop Be-roertjes en steun met € 1,-!

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/vwm/domains/vuurwerkmuseum.nl/public_html/libraries/kunena/external/nbbc/nbbc.php on line 2819

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/vwm/domains/vuurwerkmuseum.nl/public_html/libraries/kunena/external/nbbc/nbbc.php on line 2819
Vanaf vandaag is www.be-roertjes.nl live gegaan met een toepasselijke actie die ten goede komt aan Witbaard, de vuurwerkdealer die de strijd is aangegaan met burgemeester Broertjes!

Zoals vele van jullie vast weten voert er in Hilversum een burgemeester een strijd tegen een vuurwerkdealer genaamd Witbaard. Burgemeester Broertjes van Hilversum wil een vuurwerkvrije zone in zijn stad en wil daarnaast ook andere burgemeesters overhalen deze actie in hun plaats uit te voeren. De droom van deze burgemeester is een vuurwerkvrij NEDERLAND!!! Witbaard voert in zijn eentje op dit moment een strijd voor de rechter en 4 november gaat de zaak naar de Raad van State. Aangezien wij vinden dat dit niet een strijd van hem alleen kan zijn, maar dat dit ons alle liefhebbers aangaat!
Want dit is het begin van het…… en daar moeten we toch niet aan denken!!! Daarom willen we hem steunen.

Door middel van de cake Be-roertjes niet voor € 20,00 maar € 21,00 te verkopen, doneer je via jouw plaatselijke winkel (mits hij hieraan meedoet) € 1,00 aan de zaak van Dhr. Witbaard.

We kunnen niet langer achterover leunend toekijken of het allemaal goed komt, maar al is het maar met een heel klein gebaar je helpt mee aan een zaak die voor ons allen belangrijk is.

Uiteraard mogen jullie ook rechtstreeks een donatie doen van € 1,00 als jullie de cake Be-roertjes niet willen kopen, stort dan rechtstreeks op de rekening van Witbaard

Dit is een initiatief van Evelien Arler-Marijn en niet van Witbaard zelf, gewoon omdat ik (Evelien) vind dat we dit met z’n allen moeten doen!!!!!Eerder gepost op Vuurwerkcrew door Mattenfreak.

Gaan we na al dat gedoe over Zwarte Piet nu een verbod krijgen op een Witte Kerst???
De volgende gebruiker (s) zei dank u: Roel, UFO, olaflen

Gelieve Inloggen om te deelnemen aan het gesprek.

Tijd voor maken pagina: 0.135 seconden
Gemaakt door Kunena