VWM verjaardagskalender

Meer
19 juni 2016 18:54 - 01 sept 2016 19:15 #25 door Roel
Roel heeft een nieuw onderwerp gemaakt: VWM verjaardagskalender

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/vwm/domains/vuurwerkmuseum.nl/public_html/libraries/kunena/external/nbbc/nbbc.php on line 2819
De VWM kalender, we zijn er even mee bezig geweest maar hij is er. Op de Zena Trophy 2015 was 'ie al te koop, vanaf heden is 'ie te bestellen. Het is een verjaardags kalender dus plezier voor meerdere jaren. De kalender is gemaakt van geconcentreerde kruitdamp, oudjaar nostalgie en oliebollenlucht. Deze kalender hoort -volgens ons- thuis op elk toilet van de doorgewinterde vuurwerkliefhebber.

De kalender is tevens ons jubileum item, we bestaan inmiddels 10 jaar iets waar we toch iets speciaals voor wilden doen; een verjaardagskalender is het dus geworden. Hier onder een aantal kalender afbeeldingen om een indruk te geven van wat je kan verwachten.

De kalender is 30 x 20 cm groot en weegt 230 gram, stevig papier dus! De bovenzijde is voorzien van een ringband met een ophang lusje, zie foto boven aan het artikel. De kalender kost (inclusief verzenden binnen Nederland) €12,50. Wil je grotere aantallen, meer dan 5 bijvoorbeeld, mail even dan kijken we hoe we verzendkosten kunnen uitsparen. (de envelop die we gebruiken laat maar één exemplaar toe, vandaar..). Het geweldige artwork van de kalender is met uiterste zorg gefabriceerd door Dim, nogmaals onze dank daarvoor! De voltallige VWM directie tevreden stellen was geen eenvoudige opgave. :)

Hoe te bestellen?

Stuur een mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., vermeld je naam adres, plaats en postcode. Van ons krijg je dan de betaalgegevens. Zodra de betaling ontvangen is sturen wij de kalender naar het opgegeven adres.

Heb je nog vragen? Plaats ze in dit forumtopic.
Het museumteam.


www.roelwijngaarden.com , Vuurwerklabels, toen & nu.
Laatst bewerkt: 01 sept 2016 19:15 door Roel.

Gelieve Inloggen om te deelnemen aan het gesprek.

Tijd voor maken pagina: 0.143 seconden
Gemaakt door Kunena