28 oktober jl. was het weer eens tijd voor een ouderwets gezellige Liefhebberdag. Zoals jullie wellicht weten was dit de derde editie, voor de tweede achtereenvolgende keer gehouden in samenwerking met Lesli vuurwerk Nederland te Lichtenvoorde. De getoonde expositie was groter dan ooit. We hebben de boel daarom ook op een andere locatie dan de vorige keer opgebouwd.

Onze beheerders hebben letterlijk het onderste uit de kan gehaald om de best mogelijke klassieke vuurwerkervaring te kunnen bieden aan onze leden. Onder strakke regie van Jan van Veen is deze dag minutieus gepland en uitgerold. Alles liep op rolletjes.

Na ontvangt met koffie was er eerst een kort openingswoord door Brand Masselink (namens Lesli) en Nick van der Veen (VWM). Hierna werd de expositie geopend met een ludiek stukje categorie 1 vuurwerk.

Rond 15:00 uur was er een rondleiding voor geïnteresseerden, aangeboden en verzorgd door Lesli vuurwerk. De opslagplaatsen, veiligheidssystemen en logistieke innovaties werden uitvoerig getoond. Daarnaast natuurlijk een sneak peek op artikelen die er reeds lage voor de komende jaarwisseling. Het blijft altijd weer bijzonder om even in zo'n "bunker" te mogen rondkijken.

Om half vijf opende de frietkar en kon een ieder aandacht besteden aan de interne mens. Direct gevolgd door de uitslag van de kwis. De dag werd besloten met een klassieke stooksessie.

Iedereen nogmaals hartelijk dank voor jullie komst!

Video impressie: