Welkom bij het vernieuwde VWM! De afgelopen maanden zijn we bezig geweest met de site opnieuw te bouwen, in te richten en alle museum stukken op te poetsen. Alle inventaris die in het museum aanwezig was is onderworpen aan een strenge keuring op o.a. kwaliteit en relevantie; niet alle media is dus terug geplaatst. Het forum heeft naast een frisse start ook een nieuwe indeling, wij hopen dat het er net zo gezellig gaat worden als in de laatste jaren. De site is nog niet 100% af en gevuld, onvolkomenheden, bugjes, etc zullen nog wel even aanhouden. Onze 'main event' is de database met media en het forum naar behoefte kunnen er zaken bij komen; dat laten we een beetje afhangen van wensen en suggesties. Zelf foto's uploaden, een veel gebruikte functie in de vorige editie, werkt nu anders, lees daar HIER meer over. Uiteraard blijven we geïnteresseerd in scans/foto's van oude vuurwerk items, folders, collectie foto's van toen, krantenknipsels en oudjaar gerelateerde media.

En dan is het ook nog eens 1 september,  voor veel vuurwerkliefhebbers toch de dag dat het allemaal weer een beetje gaat beginnen. Ook dit seizoen hopen we weer met een aantal leuke nieuwe museum aanwinsten en interessante verhalen te komen; de VWM ambassadeurs hebben in ieder geval weer stad en land afgereisd om allerlei zaken te achterhalen.

Kijk rustig rond en plaats eventuele vragen in het forum! (klik hier voor directe link).

Vriendelijke groet, het Museum Team:

Jan, Remco, René, Donald, Dim, Joop, Marty, Maarten, Nick en Roel.