De VWM kalender, we zijn er even mee bezig geweest maar hij is er. Op de Zena Trophy 2015 was 'ie al te koop, vanaf heden is 'ie te bestellen. Het is een verjaardags kalender dus plezier voor meerdere jaren. De kalender is gemaakt van geconcentreerde kruitdamp, oudjaar nostalgie en oliebollenlucht. Deze kalender hoort -volgens ons- thuis op elk toilet van de doorgewinterde vuurwerkliefhebber.

De kalender is tevens ons jubileum item, we bestaan inmiddels 10 jaar iets waar we toch iets speciaals voor wilden doen; een verjaardagskalender is het dus geworden. Hier onder een aantal kalender afbeeldingen om een indruk te geven van wat je kan verwachten.

Januari. Met afbeeldingen van restanten en overblijfselen van een kleurrijke oudjaar beleving.

Februari. Uiteraard diverse maanden met foto's van klassieke vuurwerkjes, februari is er een van.

Juni. Goud van oud van oudennieuwarchief.nl, de mooiste foto's vindt je terug in onze kalender.

Juli. Hoogzomer natuurlijk maar toch even terug naar de koude december maanden van de jaren 70, prachtige foto's van de firma Haarman.

November. sfeerbeelden, kerstmarkt, het seizoen.

December, En de laatste maand van het jaar natuurlijk.

De kalender is 30 x 20 cm groot en weegt 230 gram, stevig papier dus! De bovenzijde is voorzien van een ringband met een ophang lusje, zie foto boven aan het artikel. De kalender kost (inclusief verzenden binnen Nederland) €12,50. Wil je grotere aantallen, meer dan 5 bijvoorbeeld, mail even dan kijken we hoe we verzendkosten kunnen uitsparen. (de envelop die we gebruiken laat maar één exemplaar toe, vandaar..). Het geweldige artwork van de kalender is met uiterste zorg gefabriceerd door Dim, nogmaals onze dank daarvoor! De voltallige VWM directie tevreden stellen was geen eenvoudige opgave. :)

Hoe te bestellen?

Stuur een mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., vermeld je naam adres, plaats en postcode. Van ons krijg je dan de betaalgegevens. Zodra de betaling ontvangen is sturen wij de kalender naar het opgegeven adres.

 

Heb je nog vragen? Plaats ze in dit forumtopic of mail even! (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Het museumteam.